Weber Klubben - Det offisielleWeber grill community
Nå med  medlemmer

Hva betyr det å være medlem?

For å sikre at du vet hva Weber Klubben er, har vi samlet mye praktisk informasjon her. Hvis du ikke finner svar på ditt spørsmål, kan du skrive en e-post til oss.

Hvem kan bli medlem?
Alle med en interesse for å grille kan være medlem av Weber Klubben. Det er ikke et krav at man er medlem, men man må være medlem for å kunne skrive og poste innhold på nettsiden.
Det skyldes av vi gjerne vil ha oversikt over hvem som poster hvilken informasjon - på lik linje med hvordan dine aktiviteter måles i forhold til vårt "Mest aktive..."barometre.

Det er selvfølgelig gratis...
Det er gratis å være standardmedlem av Weber Klubben, og et standard medlemskap gir deg muligheten til å delta på mange av aktivitetene rundt Weber Klubben, inkludert å ha din egen BLOGG, delta i debatter, delta på arrangementer - inkludert Weber Camp - samt ha muligheten til å delta i konkurranser og mye annet.

Hvordan melder jeg meg ut igjen?
Hvis du IKKE ønsker å være medlem kan du sende en e-post til info@weberklubben.dk, hvor du skriver "Utmeldelse" i emnefeltet.
Skriv også inn navn, e-postadressen du brukte ved påmelding samt alias. Dette gjør at vi er sikker på at vi sletter rett bruker.
Deretter sletter vi deg uten ytterligere spørsmål - det skal jo være morsomt å være medlem av Weber-klubben, så du kan avslutte når som helst.
- Og det koster selvsagt ikke noe å melde seg ut av klubben.

Hvem eier rettighetene til innholdet i klubben?
DU eier selv rettighetene til ditt eget innhold på klubbsiden. Det vil si, bilder som du har tatt er dine. Weber Klubben forbeholder seg retten til å bruke dem til promotering av Weber Klubben, men vil i utgangspunktet ALLTID be om tillatelse fra rettighetshaver før vi bruker dem. Weber eier rettighetene til annet ikke-fotografisk materiale som er opprettet - med mindre annet er beskrevet.
Det er medlemmets ansvar å sikre at dette ikke krenker opphavsretten til tredjeparter, i forbindelse med at medlemmet poster materiale på Weber Klubben.

Hva kan man IKKE gjøre i Weber-klubben?
Weber Klubben handler om å hygge seg rundt Webergrillen. Det er av praktiske årsaker Weber som er fokus på denne nettsiden. Ønsker du å debattere Kamado, Dancook, Beef-eater, Cadac, Landmann eller andre grillalternativer, kan dette gjøres på mange andre utmerkede nettsider som er bedre egnet til dette. Dette er ikke for å utøve sensur eller lignende, men for å unngå misforståelser og ytringer som kan opphisse andre med preferanser for et annet grillmerke. Holdninger med politisk, religiøst, krenkende eller egoistisk innhold hører heller ikke hjemme i Weber Klubben - her er det plass til alle som liker å grille. Det er dette det handler om her inne...

Hvorfor er det nå reklamer på nettsiden?
Reklamene kan IKKE kjøpes på kommersiell basis i netthandelen. Reklameplassen lånes KUN ut til samarbeidspartnere av Weber Klubben. Det kan være virksomheter som sponser Weber Camp, temasider, workshops eller andre aktiviteter, som direkte kan tilbakeføres til Weber Klubben. Enhver inntekt via disse sponsorene/samarbeidspartnerne går utelukkende til å sikre bedre arrangementer til medlemmene - spesielt i forbindelse med Weber Camp. Ønsker du å støtte Weber Klubben kan du sende inn en henvendelse med en beskrivelse av formålet til støtten til info@weberklubben.dk.


 

border gfx

Hvem er Weber Klubben?

Weber Klubben drives av firmaet Weber-Stephen Nordic, som er datterselskap av Weber-Stephen Products fra Chicago i USA.

Du kan kontakte Weber Klubben på følgende adresse:

Weber Klubben
c/o Weber-Stephen Nordic
Bøgildsmindevej 23
DK-9400 Nørresundby

Tlf: (+45) 9936 3010
E-post: info@weberklubben.dk

border gfx