Weber Klubben - Det offisielleWeber grill community
Nå med  medlemmer
border gfx

Indirekte grillmetode

De grunnleggende metoder til indirekte grilling ble utviklet af Weber-Stephen i 1950’årene. Det vakte oppsigt og ble en sensasjon, og folk fikk plutselig mulighet for å grille kalkuner, lammelår og store steker, som skal ha mere enn 20 minutter.
 
Den opprinnelige måten å grille indirekte på er med brikettene på hver side av kullristen. Mellom brikettene setter du en stor aluminiumsform , som under grillingen kan samle opp safter som drypper av grillmaten.
 
Husk å legge lokkket på med en gang maten er på grillen. For det helt geniale med denne grillmetoden på Weber grillen er at den gjennom indirekte grilling og bruk av lokket fungerer akkurat som en varmluftsovn. Det betyr også at alt du lager inne i komfyren, kan lages ute på Weber grillen. Og, det blir mye bedre også, for i og med at grillen står ute, blir den mer saftig og smakfull. Altså, en skikkelig autentisk Weber opplevelse.
border gfx
border gfx

Step by step

border gfx