Weber Klubben - Det offisielleWeber grill community
Nå med  medlemmer
border gfx

Direkte grillmetode

Direkte grilling er perfekt til mindre stykker kjøtt, som ikke skal grilles mer enn 15-20 minutter. Dette kan være scampi, kamskjell, tunfiskbiffer og annet.
 
Tenn opp i opptenningsrøret og fordel brikettene jevnt ut over hele kullristen etter 20-25 minutter, når alle brikettene gløder og er dekket av ett tynt lag grå aske. Den jævne fordelingen av briketter gir lik varme under hele grillarealet, og all maten blir grillet direkte over de glødende brikettene.
 
Du har helt sikkert prøvd denne metoden før på en vanlig åpen grill, men i en lukket Weber-grill får du et langt bedre resultat. Når du bruker lokket, holder du nemlig på aromaen fra maten, noe som gjør at maten blir mer mør, saftig og smakfull.
 
På din gasgrill griller du direkte ved å legge maten direkte over brennerne. Ønsker du å kontrolere varmen, gjør du dette enkelt ved å vri på bryteren.
border gfx
border gfx

Step by step

border gfx