Weber Klubben - Det offisielleWeber grill community
Nå med  medlemmer

Vilkår for personopplysninger og informasjonskapsler

Du må registrere deg med en rekke personlige opplysninger for at du kan bli medlem av Weber-klubben. Opplysningene inkluderer:

Navn
Alias
Adresse
Telefonnummer
E-post

Personopplysningene registreres hos Weber-klubben og oppbevares i minst tre år, med mindre du skriftlig ber oss om å slette dem – vi respekterer naturligvis dette.
Vi foretar registreringen av dine personopplysninger med det formål å kunne levere både premier i konkurranser og eventuelt kjøpte varer i vår netthandel til deg, behandle eventuelle reklamasjoner, forbedre våre tilbud og anbefalinger samt til bokføringsformål.

Når det samles inn personopplysninger via vårt nettsted, sikrer vi at det alltid skjer ved at du gir ditt samtykke, slik at du er informert om nøyaktig hvilke opplysninger som samles inn og hvorfor.
Følgende grupper av medarbeidere har adgang til de registrerte opplysningene: ledelsen, salg og markedsføring, administrasjonen og regnskap.

Opplysningene gis ikke til tredjeparter og vi videreselger aldri opplysningene til tredjeparter, da vi anser dem som strengt fortrolig mellom Weber-klubben og deg som medlem.
Ingen personsensitive opplysninger registreres.

Utover betalingsopplysningene verken oppbevares eller overføres opplysningene kryptert.
Når du er registrert hos Weber-klubben, har du alltid rett til å foreta innsigelser mot registreringen, og du har rett til innsikt i hvilke opplysninger som er registrert om deg.
Disse rettighetene har du etter lov om personopplysninger rett til å kreve slettet, og henvendelse i forbindelse med dette rettes til Weber-klubben via e-post: kundeservice@weberklubben.no.

Informasjonskapsler
En informasjonskapsel innebærer at en brukers handlinger på et nettverk registreres hos brukeren selv (på brukerens harddisk). På den måten vet serveren (for eksempel et nettsted) ved brukerens neste besøk, hvem brukeren er. Personspesifikke opplysninger lagres ikke i en informasjonskapsel, her lagres kun opplysninger om brukerens atferd på et nettsted. Det kan for eksempel være et innskrevet brukernavn i forbindelse med pålogging til en spesiell del av nettstedet. En informasjonskapsel lagres på brukerens harddisk sammen med hurtigbufrede filer. En informasjonskapsel er en tekstfil som sendes til nettleseren din fra en nettserver og lagres på datamaskinens harddisk. Du kan angi at nettleseren din informerer deg når du mottar en informasjonskapsel, eller du kan velge å slå av informasjonskapsler helt.

På weberklubben.no brukes informasjonskapsler med det formål å optimere nettstedet og dets funksjonaliteter. Informasjonskapsler brukes til å skape økt brukervennlighet samt til å huske hvilke produkter som oppbevares i handlekurven, når du handler på nettstedet.
I Internet Explorer sletter du informasjonskapslene i menyen Verktøy -> Innstillinger for Internett -> Slett leserlogg når leseren lukkes.

Hvis du sletter informasjonskapslene, blir du bedt om å skrive inn en rekke opplysninger neste gang du besøker Weber-klubben.

border gfx

Hvem er Weber-klubben?

Weber-klubben drives av firmaet Weber-Stephen Nordic, som er datterselskap av Weber-Stephen Products fra Chicago i USA.

Du kan kontakte Weber-klubben på følgende adresse:

Weber-klubben
c/o Weber-Stephen Nordic
Bøgildsmindevej 23
DK-9400 Nørresundby

Tlf: (+45) 9936 3010
E-post: info@weberklubben.dk

border gfx