Weber Klubben - Det offisielleWeber grill community
Nå med  medlemmer
border gfx

Vilkår for bruk av FORUMET

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her tar vi for oss alt som har med Weber og Weber-klubben å gjøre.
Debatten er ment som et hyggelig samlingssted, hvor man kan finne inspirasjon til grillingen samt debattere grillkulturen og arrangementene som Weber-klubben avholder.

Diskusjoner angående andre grillmerker hører ikke hjemme her, da det er andre utmerkede steder hvor man kan gjøre dette. Weber-klubben ønsker heller ikke å være ytringssted for negative holdninger om andre grillprodusenter.

Vi ber derfor medlemmene holde debatten i en nøytral tone – og hvis vi opplever innhold eller holdninger som kan støte andre, forbeholder vi oss retten til å slette dem uten forutgående varsel. Ved gjentakende tilfeller vil et medlem få en advarsel og deretter ekskluderes.

border gfx
border gfx
  • oytro
  • innlegg: 2
  • 14-05-2014

 Hei!

Mulig dette er beskrevet tidligere, men jeg får ikke lavere temperatur enn ca. 150/160 grader C når jeg bruker kun den ytre Ringbrenneren på minimum på min nyinnkjøpte weber Q3200.

Jeg hadde regnet med at jeg kunne få til 110 C - 120 C på minimum innstillingen!

Noen andre som har synspunkter her?

har riktig nok ikke sjekket temperaturen annet enn med medfølgende termometeret i lokket enda..

hilsen Øytro

border gfx
border gfx
  • sruben
  • innlegg: 2
  • 19-05-2014

 Jeg opplever det samme (ca 150 grader) med min Q300 som nesten er samme grillen. Laget en tråd om det her inne for en stund siden, men får ingen svar. Må innrømme at det var litt skuffende for min del, ellers er dette veldig gode griller og emaljeringen skal visstnok være bedre på 3000-serien enn 300-serien.

border gfx
border gfx
  • oytro
  • innlegg: 2
  • 19-05-2014
Hei ja, Grillen er bra den og lett å holde rein med messingbørste, Ringte kundeservice ang dette med temperaturen og de skulle ringe meg tilbake? Tipset fra weberkokken var å holde ei lita glippe på lokket for å få ned tempen til rundt 120. C Har prøvd dette men synes det funker dårlig da glippen må være stor for å få tempen ned 30 grader. Her bedt de komme med bedre løsning ellers vil bytte til en smoker ved siden av. Og den skal være billig!!! Har ikke hørt fra de etterpå :-)
border gfx