Weber Klubben - Det offisielleWeber grill community
Nå med  medlemmer
border gfx

Vilkår for bruk av FORUMET

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her tar vi for oss alt som har med Weber og Weber-klubben å gjøre.
Debatten er ment som et hyggelig samlingssted, hvor man kan finne inspirasjon til grillingen samt debattere grillkulturen og arrangementene som Weber-klubben avholder.

Diskusjoner angående andre grillmerker hører ikke hjemme her, da det er andre utmerkede steder hvor man kan gjøre dette. Weber-klubben ønsker heller ikke å være ytringssted for negative holdninger om andre grillprodusenter.

Vi ber derfor medlemmene holde debatten i en nøytral tone – og hvis vi opplever innhold eller holdninger som kan støte andre, forbeholder vi oss retten til å slette dem uten forutgående varsel. Ved gjentakende tilfeller vil et medlem få en advarsel og deretter ekskluderes.

border gfx
border gfx

Konvertere Performer til One Touch?

border gfx
border gfx
  • csharp
  • innlegg: 2
  • 07-04-2015

 Hei,

Har en slik Performer med gasstenning fra 2012 som jeg er veldig fornøyd med.

 

Nå har jeg flyttet til en leilighet med liten plass på balkongen, så lurer på om det er mulig å kjøpe noe "konverteringskit" for å bli kvitt det digre bordet til performeren og heller ha sånne enkle ben under selve grillen, slik som på Weber One Touch? Selve kulegrillen ser jo veldig lik ut, og jeg ser det stikker ut sånne "stubber" under som man egentlig skal sette de bena inn i. Jeg er klar over at jeg mister gassfunksjonen, men det skal jeg kunne leve med.

Noen som har noen tips her, eller må jeg bare bytte ut hele grillen med en ny?

border gfx