Weber Klubben - Det offisielleWeber grill community
Nå med  medlemmer
border gfx

Vilkår for bruk av FORUMET

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her tar vi for oss alt som har med Weber og Weber-klubben å gjøre.
Debatten er ment som et hyggelig samlingssted, hvor man kan finne inspirasjon til grillingen samt debattere grillkulturen og arrangementene som Weber-klubben avholder.

Diskusjoner angående andre grillmerker hører ikke hjemme her, da det er andre utmerkede steder hvor man kan gjøre dette. Weber-klubben ønsker heller ikke å være ytringssted for negative holdninger om andre grillprodusenter.

Vi ber derfor medlemmene holde debatten i en nøytral tone – og hvis vi opplever innhold eller holdninger som kan støte andre, forbeholder vi oss retten til å slette dem uten forutgående varsel. Ved gjentakende tilfeller vil et medlem få en advarsel og deretter ekskluderes.

border gfx
border gfx

Grillristen på Spirit E-310 Original

border gfx
border gfx
  • romi
  • innlegg: 0
  • 08-07-2014

Hei,

Jeg kjøpte nylig en Spirit E-310 Original med grillrister i støpejern.

I flere utenlandske omtaler av denne står det typisk "Porcelain coated cast iron cooking grates", og det kan forsåvidt virke som de er belagt med et eller annet, men de er jo ikke i nærheten av belegget som er på Q3000... Så spørsmålet er om de belagt med noe som helst på E-310 Original? Og hva har det evt å si for rengjøring/vedlikehold?

 

border gfx