Weber Klubben - Det offisielleWeber grill community
Nå med  medlemmer

Personvern

Weber-Stephen Nordic setter stor pris på våre kunder og respekterer deres privatliv. De opplysningene vi henter inn om våre kunder har til formål å gi deg den best mulige innkjøpsopplevelsen, og informere om våre produkter, tjenester, konkurranser og reklamekampanjer.
www.weberklubben.no er svært bevisst på at disse kundeopplysningene skal oppbevares og brukes på ansvarlig vis. De opplysningene du som kunde overlater til oss, vil verken bli solgt eller utleid til noen tredjepart. Opplysningene vil kun bli brukt til kontaktformål og i forbindelse med markedsføringsundersøkelser.

Disse fortrolighetsretningslinjene beskriver de personlige opplysningene vi henter inn fra deg, hvorfor vi gjør det og hvordan vi bruker dem. Her får du også informasjon om hvilke muligheter du har i forbindelse med dette. Hvis du har spørsmål om våre fortrolighetsretningslinjer, klikker du her for å kontakte vår kundeservice via e-post (kundeservice@weberklubben.no), eller ringer oss på tlf: 99 36 30 10.

Hvis våre retningslinjer om kundeopplysninger endres i fremtiden, får du beskjed om dette via vårt nettsted eller direkte fra oss. Vi vil selvfølgelig gi deg beskjed om eventuelle endringer før vi bruker dine opplysninger på måter som ikke tidligere har vært beskrevet i våre fortrolighetsretningslinjer. I slike tilfeller vil du kunne velge at dine opplysninger ikke skal brukes.


Vanlige spørsmål

  • Hva bruker www.weberklubben.no mine opplysninger til?
  • Deler www.weberklubben.no mine opplysninger med en tredjepart?
  • Hvordan fjerner jeg mine opplysninger fra adresselister (e-post, telefon og post)?
  • Hva er informasjonskapsler? Og hvordan bruker www.weberklubben.no informasjonskapsler?
  • Hva med koblinger til andre nettsteder og -tjenester?
  • Kredittkort – sikkerhet
  • Hvordan vet jeg at mine kredittkortopplysninger er sikre?

Hvilke opplysninger hentes inn av www.weberklubben.no?
Vi henter inn opplysninger om navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer og kredittkortnummer som du oppgir når du foretar en bestilling, lagrer opplysningene hos oss eller deltar i en konkurranse, reklamekampanje eller undersøkelse. Vi fører dessuten en liste over dine produktinteresser og nettkjøp.

Hva bruker weberklubben.no mine opplysninger til?
Når du kjøper et produkt på www.weberklubben.no, bruker vi dine opplysninger til å behandle din bestilling. Vi sender deg dessuten bestillingsbekreftelser i form av e-post, og det kan hende vi trenger å kontakte deg via telefon, post eller e-post hvis vi har spørsmål angående bestillingen, eller i forbindelse med en tilbakekallelse. Du blir i tillegg registrert for å motta nyheter via e-post om våre produkter, tjenester, konkurranser og reklamekampanjer.

Når du sender opplysningene til www.weberklubben.no, blir du også automatisk registrert for å motta nyheter via e-post. Hvis du deltar i en konkurranse eller reklamekampanje på Internett, kan du velge å motta nyheter via e-post om våre produkter, tjenester, konkurranser og reklamekampanjer.

Hvis du på et hvilket som helst tidspunkt ønsker å slettes fra vår adresseliste (e-post eller post), må du kontakte vår kundeservice via e-post (kundeservice@weberklubben.no) eller ringe oss på tlf. 99 36 30 10.
Husk å oppgi fullt navn, e-postadresse og postadresse. Vær oppmerksom på at det kan gå opptil 10 virkedager før en sletting fra e-postadresselisten trer i kraft, mens sletting fra postadresselisten kan ta seks til åtte uker.

Vi sender deg med jevne mellomrom e-post, for å finne ut mer om dine produktinteresser. Disse opplysningene kan bli brukt til å forbedre vårt nettsted og dermed også din innkjøpsopplevelse. Hvis du kjøper over Internett eller over telefon kan det også hende at vi sender deg opplysninger om produkter, tjenester, konkurranser og reklamekampanjer i posten.

Deler www.weberklubben.no mine opplysninger med en tredjepart?

Hos Weber respekterer vi opplysningene du oppgir om deg selv, din Webergrill og dine erfaringer med våre produkter. I følge Webers retningslinjer forhandler eller distribuerer vi aldri opplysningene til noen annen virksomhet eller organisasjon, uten ditt samtykke. Opplysningene blir kun brukt i tilfelle vi må ta kontakt med deg, samt til markedsundersøkelser.

Hvordan fjerner jeg mine opplysninger fra adresselister (e-post, telefon og post)?
Vi ønsker kun å kommunisere med deg, hvis du ønsker å høre fra oss. Hvis du foretrekker å ikke motta opplysninger fra oss, enten via e-post, post eller telefon, gir du oss beskjed om dette ved å sende en e-post til kundeservice@weberklubben.no, eller ved å ringe på tlf. 99 36 30 10.

Vær oppmerksom på at en sletting fra e-postadresselisten kan ta opptil 10 virkedager, mens sletting fra postadresselisten kan ta seks til åtte uker. Hvis du ønsker å bli slettet fra vår adresseliste (e-post eller post), vil vi beholde navnet ditt i en fil over kunder som ikke skal kontaktes, for å sikre at du ikke mottar e-post fra oss. Vær oppmerksom på at når du foretar et nettkjøp, sender vi deg en bestillingsbekreftelse i form av en e-post. Det kan hende vi må kontakte deg via telefon, post eller e-post hvis vi har spørsmål angående bestillingen din.

Hva er informasjonskapsler? Og hvordan bruker www.weberklubben.no informasjonskapsler?
En informasjonskapsel er en liten fil på harddisken, som mange nettsteder bruker for å lagre opplysninger i. Informasjonskapselen kan for eksempel inneholde din bruker-ID, som brukes til å registrere sidene du har besøkt. Vi bruker informasjonskapsler, men lagrer ikke personlige kundeopplysninger i dem.

Vi bruker i stedet informasjonskapsler til å forbedre din innkjøpsopplevelse. Når du besøker www.weberklubben.no, hjelper informasjonskapselen oss til å holde oversikt over bestillingen, mens du handler. Med disse opplysningene kan vi gi deg en bedre service i form av en forbedring av vårt nettsted, våre produkter, tjenester, konkurranser og reklamekampanjer.

Vi bruker dessuten informasjonskapsler til å registrere hvilket nettsted du besøkte før du kom til vårt nettsted, slik at vi kan optimere nettstedet og imøtekomme våre samarbeidsavtaler. Utover dette registrerer vi ingen opplysninger om andre besøkte nettsteder.

Du kan deaktivere informasjonskapsler i nettleseren, men da kan du ikke foreta nettkjøp på vårt nettsted.

Kredittkort
På www.weberklubben.no nøyer vi oss ikke med å stå bak våre produkter – vi gjør også vårt beste for å tilby en sikker og brukervennlig innkjøpsopplevelse.

Hvis du ikke ønsker å handle på Internett, eller foretrekker å bestille via telefon, kan du ringe oss på tlf. 99 36 30 10.

Kredittkort – sikkerhet
Det er viktig for oss at dine kredittkortopplysninger forblir fortrolige.

Vi bruker teknologien Secure Sockets Layer (SSL) til å beskytte dine kredittkortopplysninger, når de sendes til oss.

SSL er gullstandarden innen kryptering på nettet – dvs. en svært avansert metode for å kryptere dataene som blir overført fra datamaskinen til vår server.

På www.weberklubben.no nøyer vi oss ikke med å stå bak våre produkter – vi gjør også vårt beste for å tilby en sikker og brukervennlig innkjøpsopplevelse.

Hvordan vet jeg at mine kredittkortopplysninger er sikre?
Før du sender personlige økonomiske opplysninger bør du se nederst i høyre hjørne av nettleseren, for å være sikker på at du har forbindelse til en sikker server. Hvis du kan se en nøkkel eller en låst hengelås (avhengig av nettleseren), er SSL aktivert. For å dobbeltsjekke denne sikkerheten kan du kontrollere adressefeltet i nettleseren – hvis det står https i stedet for http først i webadressen, har du forbindelse til en sikker server.

Noen nettleserversjoner og brannmurer tillater ikke kommunikasjon mellom sikre servere, som de vi bruker til bestillingsbehandling på www.weberklubben.no. Hvis du av en eller annen grunn ikke kan opprette en forbindelse til vår sikre server, kan du alltids bestille ved å ringe til vår kundeservice på tlf. 99 36 30 10.