Weber Klubben - Det offisielleWeber grill community
Nå med  medlemmer

Fylt svinefilet

grillisten
Skrevet av: grillisten
Kategori: Kød
15-01-2011

 

 Ytrefile av svin er dagens meny. Jeg valgte og lage en krem av blåmuggost, paprika og fersk korriander som ble sprøytet inn i midten av fileen.

 

 Lag en krem av blåmuggosten, paprika og fersk korriander, saften av en1/2 lime, litt salt og pepper. Jeg brukte en stavmikser..  Del fileen i 2, lag et snitt inn i midten av fileen med en kniv. Bruk en sprøytepose for å sprute kremen inn i filleen. Potetene kuttes i båter og legges i en ildfast form. Litt olivenolje over, krydre med salt, paprika og meriam.  De frossne ertene haes i en kjele, ha i en god klatt kvitseidsmør og en god dæsj  akevitt  Ertene kokes opp og moses med stavmikser.   ! løk og 1 tomat deles i 2 og legges i grillen.Tomaten 

 

Ved grillen

 Potetene settes i grillen. Vend om i dem et par ganger under veis.  Legg kjøttet på risten, sammen med løk og tomaten. 

 

Forslag til tilbehør

 Hjemmelaget vitløkssmør.

 

Utstyr som skal brukes

 Kniv, stavmikser, sprøytepose, kasserolle, grill, ildfast form

 

border gfx

Kommentarer

    border gfx
    border gfx

    Tilføy kommentar

    border gfx
    border gfx

    Skriv ut oppskrift

    print
    border gfx
    border gfx

    Ingredienser

     1 svinefile, 1 blåmuggost. 1 liten paprika, fersk korriander, salt , pepper, vitløk, chili explorer krydder, lime , poteter, frosne erter, kvitseidsmør og akevitt.

    border gfx
    border gfx

    Oppskrift informasjon

    Dette er ikke en offisiell Weber oppskrift. Den er opprettet av et medlem, og Weber kan ikke gjøres ansvarlig for innholdet

    Vanskelighetsgrad:
    2
    Kuverter:
    0

    border gfx
    border gfx

    N�gleorg

    vis liste af n�gleord...mangler tag!?
    border gfx